zaterdag 16 augustus 2008

Tot slot...

De zomertour Zuid-Afrika 2008 zit er al weer een dikke week op. We zijn nu al weer een tijdje thuis in ons dagelijks leventje in Nederland. Zoals jullie afgelopen weken hebben kunnen lezen hebben we veel meegemaakt tijdens de tour.
Met alle optredens en programma's die we hebben gedaan, hebben we ook statistieken bijgehouden. Dit om ook, naast alle persoonlijke verhalen, een feitelijke indruk te hebben van de activiteiten die we in Zuid-Afrika hebben gedaan. Deze statistieken zijn hieronder te lezen.

Statistieken King’s Kids Zuid-Afrikatour 2008

Voorbede (voor stad of groep mensen): 7
Optredens: 26
Teachings: 7
Gospelpresentation: 15
Getuigenissen: 50
Gebeden met 1886 mensen
Bekeerd: 36 mensen
Genezen: 4 mensen
Feed Forward-programma: 4
Voedselprogramma: 2
EHBO-kliniek: 1
Bereikt: 9149 mensen


Tijdens de activiteiten die we deden (optredens, praten en bidden met mensen, geweldpreventieprogramma Feed Forward, voorbede voor steden, enz.) zagen we niet altijd direct 'resultaat' of de impact van wat we deden.
Toch weten we dat we Gods Woord hebben gezaaid, we hebben Gods woorden uitgesproken en Hem laten zien in de dingen die we deden. We vertrouwen dat God werkt door alles wat we in Zuid-Afrika hebben gedaan. Zoals Paulus dat schrijft aan de gemeente in Korinthe: 'Ik heb geplant, Apollos heeft water gegeven, maar God heeft doen groeien. Het is niet belangrijk wie plant of wie begiet; alleen God is belangrijk, want hij doet groeien.'

Zo willen we ook deze weblog afsluiten. We willen iedereen bedanken die met ons mee heeft geleefd via de website. De reacties waren leuk om te lezen, een stukje 'thuis' in Zuid-Afrika. Ook willen we iedereen bedanken voor de gebeden tijdens de tour. Bedankt!


Met vriendelijke groeten van de teamjournalisten,

Marita Torpstra en Maarten Fieten

Geen opmerkingen: